Arhiva novosti

Platforme za slabo pokretne osobe

04.02.12 Platforme za invalide

Nudimo sve vrste rješenja za koja omogućuju pristupačnost građevina osobama s invaliditetom i smanjenom pokretljivošću (platforme, pokretne stolice, liftovi za bazene).

Opširnije

NA TRAGU IZVOZNIH POSLOVA

25.02.08

Kupovinom 100% udjela Končar Dizala i Servisa, ThyssenKrupp Elevator d.o.o. je brojčano najveća tvrtka za dizala i stepenice u Hrvatskoj te je ekspanzija i izlazak na nova tržišta neizostavnost.

Opširnije

Pokretne stepenice TKE na trajektima

23.06.10 Prime minister at Jadran handover

Nastavljajući suradnju s brodogradilištima krajem '90-ih godina, ponovo smo aktivirali rad s ovom industrijskom granom.

Opširnije

Nastavak prodaje na hrvatskom tržištu pod novim imenom

11.06.08

Regionalni centar za istočne zemlje - Važan korak za ThyssenKrupp Končar Dizala
ThyssenKrupp Končar Dizala d.o.o. su u prilici po prvi puta dobiti dva najveća ugovora s jednim investitorom na prostoru Republike Hrvatske. Zahvaljujemo investitoru!

Opširnije

DUBAI - listopad, 2004.

01.10.04 Dubai International Airport United Arabic Emirates

ThyssenKrupp Elevator sklopio drugi veliki ugovor u Dubaiu.
US$ 100 miliona narudžba za 658 jedinica dizala, pokretnih stepenica i traka.

Opširnije

SINERGIJA NA DJELU

01.03.09 Trgovački centar Zadar

Projekt Višnjik - Stambeno poslovni projekt u Zadru sa 4 standardna velikoserijska proizvoda ThyssenKruppp tip ISIS i 2 po mjeri rađena dizala iz programa Končar - panoramske kabine, dali su za kupca najbolju kombinaciju visoke kvalitete ThyssenKrupp i prihvatljive cijene domaćeg rada kabina po mjeri.

Opširnije

KONČAR DIZALA SE VRAĆA KORJENIMA!

01.03.07

Nakon više od dvadeset godina i vrlo burnog vremena i promjena koje su se dešavale na prostorima bivše Jugoslavije i Hrvatske sazreli su uvjeti da se Končar Dizala vrati kući, kući sa kojom je doživio i najveći procvat šezdesetih i sedamdesetih godina radeći po licenci Thyssen.

Opširnije

FEDERATION TOWER - MOSKVA

01.03.08 FTMoscow

Hrvati montiraju vrhunsku ThyssenKrupp referencu u Moskvi sa dizalima TWIN.

Ovime Hrvati, radnici Montmontaže Zagreb, koji su montirali i Zagreb Tower pokazuju znanje, stručnost i spremnost da montiraju u okviru sistema ThyssenKrupp vrhunske svjetske objekte i posljednje jedinstveno tehničko dostignuce dizala TWIN - dvije nezavisne kabine u jednom voznom oknu. To je ujedno veliko povjerenje koje tvrtka ThyssenKrupp Elevator ukazuje jednoj Hrvatskoj tvrtki ne samo u Hrvatskoj nego i na najzahtjevnijem svjetskom gradilištu.

ZAGREB TOWER - lipanj, 2005.

01.06.05 Zagreb Tower 03

ThyssenKrupp Elevator d.o.o.
potpisao je dana 2005. Ugovor s poznatom austrijskom tvrtkom „PORR" za inženjering isporuku, montažu, uz kasnije održavanje dizala u objektu Zagreb Tower.

Opširnije
povratak