City center ONE SPLIT

11.11.2010


City Center One Split 06 Regionalni centar istočnih zemalja – važan korak za ThyssenKrupp Končar Dizala
53 jedinice za kupca u Hrvatskoj – dizala, pokretne stepenice i pokretne trake

ThyssenKrupp Končar Dizala d.o.o. je uspio potpisati najveći ugovor o isporuci dizala s jednim investitorom takve vrste ikada u Hrvatskoj. Zahvaljujemo investitorima!

ThyssenKrupp Končar Dizala isporučila su 17 dizala i 32 pokretne stepenice i 4 pokretne trake za proširenje Zagrebačkog kao  i novi projekt u Splitu najpoznatijeg trgovačkog centra "City Center One" . Tijekom proširenja na ukupno 70.000 četvornih metara, stariji dio trgovačkog centra u Zagrebu nije prekidao svoje poslovanje. Nakon instalacije u proljeće 2009. ThyssenKrupp Končar Dizala preuzeli smo servis i održavanje za 11 jedinica za slijedećih 10 godina. Isto se dogodilo nekoliko mjeseci kasnije u Splitu sa 42 jedinice!

Gradonačelnik Splita svečano otvara CityCentar Split "City Center One" Split je za kupce otvoren u studenom 2010. i za Božić prošle godine je bio u punoj funkciji.
Tim u Splitu s gospodinom Markom Nikolićem, kao voditeljem podružnice i gospodinom Radošom kao tehničkom podrškom je na vrijeme dovršio projekt.

Ugovor Split Nakon potpisivanja najvećeg pojedinačnog ugovora o ugradnji dizala (s lijeva): g. Gorazd Kolarić (Član uprave, ThyssenKrupp Končar Dizala), gđa Gordana Tratnik (voditelj prodaje), gospodin Kaufman (investitor), Sven Vorih (direktor Centra) i g. Mario Ćutuk (Predsjednik Uprave, ThyssenKrupp Končar Dizala).

Uprava, predsjednik Uprave Mario Ćutuk, član Uprave g. Gorazd Kolarić, nove instalacije i modernizacije, i financijska direktorica gospođa Mirta Hegedušić, s optimizmom gledaju u budućnost, zajedno s oko 65 lokalnih djelatnika. "Zahvaljujemo prodajnom timu g. Gorazda Kolarića, gđi Gordani Tratnik i gospodinu Krešimiru Prtenjaku na njihovom uspješnom angažmanu. Uz ovakvu organizaciju, naša nova tvrtka čini prvi korak u uspješnu budućnost nakon spajanja", kaže gospodin Ćutuk.
Niti jedan dan kašnjenja u Zagrebu, projekt je završen na vrijeme, čudo za ovo tržište i veličinu projekta (kaže struka)!

City Center One Split interijeri City Center One Split interijeriMi razvijamo projekt zajedno s našim kupcima, naš fokus leži u implementaciji njemačke / vrhunske tehnologije i lokalnih rješenja, u skladu za željama naših kupaca u Hrvatskoj.

"Pouzdani profesionalizam u upravljanju projektima i jasno strukturiran proces kao rezultat međunarodnog znanja ThyssenKrupp-a, i lokalno  dugogodišnje Končarevo iskustvo na tržištu su jamstvo za budućnost u Hrvatskoj", izjavio je voditelj prodajnog tima gospodin Kolarić.

povratak