Velino base - pokretne stepenice

Manje je često više. Velino base standardne su pokretne stepenice Velino. Možete se pouzdati u njihovu mogućnost prijevoza bilo kojeg broja pješaka svakodnevno. Neumorne su u ispunjavanju Vaših potreba za tehnologijom, kvalitetom i funkcionalnošću.

Rade bilo gdje:

Vodeće na tržištu jednostavno je prepoznati jer ih stalno susrećete. Susrest ćete pokretne stepenice Velino base svugdje gdje postoji potreba za pouzadnim sustavom pokretnih stepenica.

Stalno u pokretu:

Izdržljivost je odlučujući faktor Što očekujete od Vaših projekata trebate očekivati i pri odabiru pokretnih stepenica Jedinstvena operativna dostupnost pokretnih stepenica Velino base vodi Vas veliki korak naprijed. Kao pokretne stepenice s jednim od najduljih razdoblja rada, njegove su karakteristike stvorene za budućnost već danas.

Dokazano u svakodnevnom radu:

Mnogo toga možete čuti o pokretnim stepenicama. Ili možete pogledati osnove. Pouzdanost je osnova svakih pokretnih stepenica Velino base Stabilnost, robustnost i funkcionalnoost ključni su dijelovi. Korištenje novih tehnologija je činjenica.

Prospekti za download: