Orinoco base

Neograničena sloboda kretanja.

Orinoco pokretne trake.

Globalni razmišljanje zahtijeva globalno djelovanje. Traži se izravno povezivanje, jednako tako brze trake i bezbrojne mogućnosti. Orinoco pokretne trake  ispunjavaju uvjete koji se postavljaju pred prijevozna sredstva koja su okrenuta budućnosti - u zračnim lukama, izložbenim mjestima, u prodajnim i zabavnim centarima i svim mjestima gdje vizije postaju stvarnost.

Orinoco je okrenut budućnosti!

Orinoco Base. Polazna točka za one koji idu naprijed.

Kada koračate naprijed, ono što najviše želite je partner na kojeg se možete osloniti. Orinoco Base je standardna verzija Orinoco pokretnih traka, idealno prilagođenih za upravljanje pješačkih tokova u zgradama i na taj način one čine više razine atraktivnijim. To korisnicima omogućuje jednostavan pristup u prodajna područja te ih vraća na parkiralište s kolicima prepunim robe.

Osnova je funkcionalnost

Sofisticirana tehnologija Orinoco Base-a ispunjava zahtjeve jednostavnog upravljanja I najviše dostupnosti. Maksimalna sigurnost se podrazumijeva.

Ističu se svojim dizajnom

Dobar izgled čini razliku. Odabir je u vašim rukama – od vanjske obloge od nehrđajućeg čelika do osvjetljanja na donjem rubu. Orinoco Base se harmonično uklapa u općeniti izgled zgrade, a ipak zadržava svoj individualni karakter.

Prospekti za download: