O nama

ThyssenKrupp Dizala – Vaš partner za transportne sustave u Hrvatskoj

ThyssenKrupp Dizala je poduzeće u sastavu ThyssenKrupp korporacije. Kao pravni slijednik ThyssenKrupp Končar Dizala d.o.o., imamo preko 50 godina iskustva na hrvatskom tržištu dizala. Naše sjedište je u Zagrebu, a podružnice u Osijeku, Rijeci i Splitu omogućavaju nam pokrivanje cijele Hrvatske.

ThyssenKrupp Dizala isporučuje cjelokupnu transportnu tehnologiju koju ThyssenKrupp proizvodi u tvornicama u Njemačkoj, Francuskoj, Španjolskoj - od dizala svih tipova, pokretnih stepenica i pokretnih traka do ukrcajnih mostova te rješenja za prijevoz osoba s invaliditetom i smanjene pokretljivosti. Za sve gore navedene proizvode osiguravamo održavanje i modernizaciju. Zahvaljujući vrhunskoj osposobljenosti i visoko kvalitetnoj tehničkoj podršci, u mogućnosti smo održavati i proizvode drugih proizvođača.

Naši iskusni i jako dobro osposobljeni zaposlenici spremni su pružiti vam punu tehničku podršku vezano uz transportne sustave. Nudimo i individualna rješenja za sve primjene, i trudimo se da svakom kupcu isporučimo vrhunsku tehnologiju i najbolju kvalitetu– na vrijeme, svaki put i bilo gdje.

Naš cilj je Vaše potpuno zadovoljstvo s našim proizvodima i uslugama.