Tvornice

Tvornica pokretnih stepenica u Kini

Tijekom 2006.g., thyssenkrupp Elevator je u Kini otvorio novi pogon za proizvodnju pokretnih stepenica, pokretnih traka i ukrcajnih putničkih avio mostova.

Proizvodni objekti pogona omogućavaju maksimalnu godišnju proizvodnju do 4000 pokretnih stepenica i pokretnih traka te 200 putničkih avio mostova. Ukupna površina pogona je 195 000 kvadratnih metara te uključuje i dvije uredske zgrade, prateće radionice i servisne objekte za 800 zaposlenika te centar za testiranje avio mostova. Novi pogon ima četiri proizvodne linije za standardne pomične stepenice, jednu za posebne pokretne stepenice i pokretne trake te jednu za avio mostove. Linije su opremljene modernom laserskom opremom. Linija za završnu montažu omogućava kontinuiran proizvodni proces uz visoki stupanj automatizacije. Sve ovo povećava sveukupnu učinkovitost pogona, koji je u cijelosti certificiran u skladu s normom ISO 9000.

Tvornica se nalazi na pogodnoj lokaciji u blizini luke i trajektnih terminala u gradu Zhongshan. Zračne luke u Hong Kongu i Guangzhou joj osiguravaju izvrsnu međunarodnu povezanost.

Na vrh
Sva prava pridržana 2018 © thyssenkrupp Elevator
Podaci o tvrtki|Pravna pitanja|