Organizacija

thyssenkrupp Dizala

Kao dio korporacije thyssenkrupp, nudimo Vam sve prednosti multinacionalne kompanije - garanciju vrhunske kvalitete, stabilnosti i pouzdanosti, dugogodišnjeg iskustva, pristup inovativnim tehnologijama, vrhunsko znanje te individualni i profesionalni pristup svakom kupcu. Isporučujemo i ugrađujemo cjelokupnu transportnu tehnologiju proizvedenu u thyssenkrupp tvornicama: od dizala svih tipova, pokretnih stepenica i traka do ukrcajnih mostova te rješenja za prijevoz osoba s invaliditetom i smanjene pokretljivosti. Istovremeno, pravni smo slijednik Končar Dizala d.o.o. sa preko 50 godina iskustva na hrvatskom tržištu dizala. Naše sjedište je u Zagrebu, a područni uredi u Osijeku, Rijeci i Splitu nam omogućavaju pokrivanje područja cijele Hrvatske.

Jedan smo od najvećih dobavljača na području vertikalnog i horizontalnog transporta na hrvatskom tržištu, te osiguravamo potpunu podršku tijekom cijelog životnog vijeka Vaših proizvoda na svim područjima urbane mobilnosti: od novih instalacija, modernizacije te održavanja. Ponosni smo na naš ITS (International Technical Services) odjel, koji nam svojom podrškom te obukom naših tehničara omogućava kvalitetno održavanje proizvoda drugih proizvođača.

Nudimo i personalizirana rješenja za sve primjene, kako bi svakom kupcu isporučili vrhunsku tehnologiju uz najbolju kvalitetu. Kao dokaz naše stručnosti, mnoge vodeće tvrtke u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini naši su zadovoljni kupci.

Naš cilj je Vaše potpuno zadovoljstvo s našim proizvodima i uslugama.

Na vrh
Sva prava pridržana 2018 © thyssenkrupp Elevator
Podaci o tvrtki|Pravna pitanja|