Organizacija

thyssenkrupp Elevator

thyssenkrupp dizala povezuju globalne aktivnosti grupe u sustavima za prijevoz putnika. S prometom od 7,2 milijardi eura u fiskalnoj godini 2014./2015. te klijentima u 150 zemalja, krenuvši od nule, thyssenkrupp „Elevator Technology”, izgradio je svoju poziciju jedne od vodećih kompanija u svijetu u samo 40 godina, zahvaljujući jedinstvenoj thyssenkrupp inženjerskoj ekspertizi. S više od 50.000 vrhunski osposobljenih zaposlenika, kompanija nudi pametne i inovativne proizvode i usluge koji ispunjavaju specifične zahtjeve klijenata. Naš portfelj uključuje putnička i teretna dizala, pokretne stepenice i pokretne trake, mostove za ukrcaj putnika, stubišne i vertikalno podizne platforme, kao i individualizirana rješenja za servis svih proizvoda. Preko 900 lokacija diljem svijeta čini široku mrežu prodaje i servisa kao jamstvo blizine klijentima.

thyssenkrupp dizala obuhvaćaju globalne aktivnosti thyssenkrupp grupe u sustavima za prijevoz putnika.

Naše se aktivnosti protežu kroz četiri poslovne jedinice, od kojih su tri usredotočene na dizala i pokretne stepenice, u Europi/Africi, Amerikama i Aziji/Pacifiku. Rješenja za pristupačnost, naša četvrta poslovna jedinica, stavlja na tržište i prodaje naša rješenja za domove, kao i mostove za ukrcaj putnika diljem svijeta.

Uprava

Schierenbeck

Andreas Schierenbeck

Rođen 1966.g. u Hohen-Neuendorfu kraj Berlina, završio studij električnog inženjerstva na Tehnološkom sveučilištu u Dresdenu. Andreas Schierenbeck imenovan je potpredsjednikom Izvršnog odbora thyssenkrupp Dizala AG 1. lipnja 2012. U siječnju 2013. Andreas Schierenbeck imenovan je predsjednikom Izvršnog odbora thyssenkrupp Dizala AG.

Keles

Ercan Keles

Rođen 1971.g. u Tepedamu (Turska), završio studij poslovnog upravljanja na Sveučilištu u Giessenu. Ercan Keles imenovan je članom Izvršnog odbora thyssenkrupp Dizala AG, Düsseldorf, kao Chief Financial Officer (CFO) 1. travnja 2012.

Sons

Gabriele Sons

Rođena 1960.g. u Freiburgu, završila studij prava u Münchenu, Heidelbergu i Mainzu. U listopadu 2012. Gabriele Sons pridružila se Izvršnom odboru thyssenkrupp Dizala AG, a u siječnju 2013. imenovana je Chief Human Resources Officer (CHRO) thyssenkrupp Dizala AG.

Na vrh
Sva prava pridržana 2018 © thyssenkrupp Elevator
Podaci o tvrtki|Pravna pitanja|