Održivost

Pomažemo da gradovi postanu najbolje mjesto za život

Činimo gradove najboljim mjestima za život

thyssenkrupp Elevator nastoji učiniti gradove najboljim mjestima za život. Činimo to osiguravanjem održive infrastrukture strukture građevina i sve “zelenijim” sustavima za prijevoz putnika. Olakšavanje mobilnosti starijih građana također je jedan od prioriteta. Naš je cilj biti stalni predvodnik u kvaliteti, udobnosti korisnika, dizajnu, pristupačnosti te zdravlju i sigurnosti.

Naša predanost društveno odgovornom poslovanju

Razumijemo potrebe svijeta sutrašnjice i naših klijenata. Naš je cilj pomiriti rastuću potražnju za potrošačkim i kapitalnim proizvodima, infrastrukturom, energijom i sirovinama sa realnošću sve oskudnijih resursa. Vještinom, strašću i odlučnošću naši zaposlenici kontinuirano razvijaju i isporučuju proizvode kako bi odgovorili na ovaj izazov.

Posvećenost održivosti infrastruktura građevina

Posvećenost održivosti infrastruktura građevina

Zgrade srednje do velike visine najisplativija su rješenja koja najviše štite okoliš. Koriste manje površine i omogućuju učinkovit centralizirani nadzor energije.

Gradnja s certifikatom održivosti isplativa je i kratkoročno i dugoročno jer:

  • stvara pametne zgrade
  • smanjuje operativne troškove (energija, voda, otpad)
  • povećava profitabilnost
  • povećava tržišnu cijenu
  • unapređuje urbani okoliš

Naši visokoučinkoviti proizvodi i usluge usmjereni su prema izgradnji održive infrastrukture:

  • Nudimo sigurne, pouzdane i praktične proizvode te usluge uz učinkovito korištenje resursa
  • Pružamo podršku klijentima tijekom faze planiranja kroz sveobuhvatne konzultantske usluge stručnjaka u održivoj gradnji, što uključuje više od 200 naših akreditiranih LEED zelenih suradnika i BREEAM suradnika-stručnjaka
  • Moderniziramo postojeću infrastrukturu kako bismo dostigli postojeće standarde održive gradnje

Održivost i društvo: Angažman u zajednici diljem svijeta

Također, pomažemo da gradovi postanu najbolja mjesta za život kroz angažman u zajednici. S više od 900 lokacija diljem svijeta, uključeni smo u poboljšanje kvalitete života ljudi u zajednicama diljem svijeta.

Jedno od naših vodećih načela jest da budemo fer prema svima. Aktivno se borimo protiv diskriminacije i njegujemo toleranciju. Povjerenje i međusobno poštovanje kamen su temeljac našega uspjeha te sastavni dio našega načina razmišljanja i rada.

Budući da mladi drže ključeve budućnosti, aktivno podupiremo škole, fakultete i druge obrazovne ustanove.

Zaštita okoliša

Zaštita okoliša

Naša usredotočenost na zaštitu okoliša kroz učinkovito korištenje resursa i energije u potpunosti ima poslovnog smisla. U isto vrijeme čuva dobrobit naših zaposlenika, klijenata, partnera i zajednica u kojima živimo i radimo.

Na vrh
Sva prava pridržana 2018 © thyssenkrupp Elevator
Podaci o tvrtki|Pravna pitanja|