Razlozi za modernizaciju

Posebni zahtjevi

Pretvorite Vaš sustav dizala u savršenog partnera

Posebne primjene dolaze sa specijalnim zahtjevima. Zahtjevi koji prekoračuju optimiziranu udobnost vožnje i uobičajene sigurnosne standarde. Bilo da trebate teretno industrijsko dizalo izrađeno po mjeri ili putničko dizalo za umirovljenički dom - naša modernizacijska rješenja osiguravaju da se sustavi u Vašu zgradu uklapaju savršeno.

Dizala bez barijera

Od individualnih komponenti po narudžbi do operacijskih jedinica dostupnih osobama s invaliditetom - interijeri bez barijera postaju sve važniji i važniji. Uz dobrodošao savjet za opcije transportiranja, nudimo Vam širok rang paketa rješenja kako bismo zadovoljili svaku Vašu potrebu.

Otpornost na vandalizam

Sustavi dizala u stanarskim zgradama trebali bi biti zaštićeni od vandalizma. Zahvaljujući našem opsežnom iskustvu na tom području, nudimo efikasna rješenja koja istovremeno Vaš sustav čine privlačnim.

Zaštita od požara

Od statičnih i dinamičnih sustava za kontrolu požara, do izbacivača dima iz okna te komponenti otpornih na vatru - osiguravamo da Vaš sustav ostane siguran od opasnosti požara.

Vatrogasna dizala

Želite optimizirati svojstva Vašeg vatrogasnog dizala? Bili bismo sretni poduprijeti Vas kroz blisku suradnju s Vašim lokalnim autoritetima na području zaštite od požara.

Zaštita od eksplozije

Proizvodili smo industrijska dizala tokom mnogih godina čineći nas tako savršenim partnerom za sustave dizala u područjima zaštite od eksplozija te u pogonima gdje se koriste kemikalije.

I više...

Ako ste u potrazi za kosim ili fasadnim dizalom - ili drugom vrstom specijalnih sustava - također ćemo Vam rado pomoći.

Na vrh
Sva prava pridržana 2018 © thyssenkrupp Elevator
Podaci o tvrtki|Pravna pitanja|