Komponente

Tehnologija upravljanja

Kao dokaz budućnosti, tehnološki napredni sustavi osiguravaju optimum putovanja

Snažno, primjenjivo, inteligentno - s našom novom tehnologijom kontrole, brzo ćemo i efikasno obnoviti Vaš sustav.

Obitelj proizvoda thyssocontrol Multican (TCM) stvara idealne temelje za modernizaciju Vašeg sustava. Njegov moćan dizajn s brojnim standardnim funkcijama može biti proširen kako bi inkorporirao korisniku specifična svojstva. Štoviše, raznovrsnost dodataka kao selekcija odredišta, obavijesti, kontrola pristupa i uređaji komunikacije osiguravaju ubrzanje vašeg dizala - doslovno i u prenesenom značenju.

Kontrola odabira odredišta (DSC)

Naša kontrola odabira odredišta nudi mnogo više od uobičajenog upravljanja. Pritiskom dugmeta za poziv DSC bilježi željeno odredište. Utemeljeno na toj informaciji, grupa upravljanja tada odabire najprikladnije dizalo iz grupe.

Obavijesti

Obavijesti osiguravaju ciljanu, barijera oslobođenu uporabu. Također možete pružiti i ostale bitne informacije putnicima u kabini.

Kontrola pristupa

Od jednostavnih prekidača s ključem do sofisticiranih, zadivljujućih rješenja - pomoći ćemo Vam integrirati postojeće sustave kontrole ili uklopiti jedno od rješenja razvijeno u thyssenkrupp-u.

Komunikacijski uređaji

U slučaju hitnosti, komunikacijski uređaji, kao što su pozivi hitnoj pomoći, apsolutno su važni. Komunikacijski uređaji, također, mogu odašiljati podatke za specijalne evaluacije.

Posebni zahtjevi

Upravljanje dizala treba funkcionirati prikladno u svim uvjetima, čak i u područjima specijalnih potreba. Vatrogasna dizala, dizala po principu paternostera i dizala sa specijalnom zaštitom od eksplozije samo su neki od primjera.

Tehnologija sučelja i kontrole

Za uspješnu integraciju novog upravljača dizala u postojeću građevinu, trebate fleksibilna sučelja. Tek tada, širok raspon pogonskih sustava, pogona vrata i ostalih dodataka dizala mogu biti inteligentno spojeni. Nudimo fleksibilne, visoko efikasne upravljače koji postižu optimum svojstava u kombinaciji s novim ili postojećim pogonima.

Pretvarač frekvencija

Naša serija pretvarača frekvencija (VVVF) s visoko prekidajućom frekvencijom odgovorna je za efikasnost i ekstremno lagan rad. Nudi uštedu energije, olakšavajući ukrcaj i predstavlja visoku učinkovitost na svim razinama posebice u kombinaciji s našim pogonima.

Sistemska rješenja

Naše obitelji MCM upravljanja nude sistemska rješenja posebice projektirana za projekte modernizacije. Od MCMx za električna dizala do MCMh za naše hidraulične sustave dizala.

Na vrh
Sva prava pridržana 2018 © thyssenkrupp Elevator
Podaci o tvrtki|Pravna pitanja|