koronavirus

Informacije za korisnike: koronavirus

Društvo thyssenkrupp Elevator podržava napore u pogledu sprječavanja širenja koronavirusa, što postižemo primjenom strogih unutarnjih sigurnosnih i higijenskih mjera u skladu s preporukama Svjetske zdravstvene organizacije i primjenjivim odredbama državnih tijela, kao i primjenom organizacijskih mjera u svrhu osiguravanja posebne zaštite svojih zaposlenika.

Osim toga, kao jedni od vodećih pružatelja usluga, odgovorni smo za osiguravanje neprestane mobilnosti u zgradama, osobito za ključnu infrastrukturu kao što su zdravstvene i javne ustanove. Nastavit ćemo činiti sve što možemo kako bismo osigurali da naše usluge i dalje budu potpuno dostupne svim korisnicima. Molimo vas za razumijevanje u slučaju da dođe do kašnjenja zbog službenih zabrana. Nastavak naših poslovnih aktivnosti može se zajamčiti isključivo sigurnošću i zdravstvenom zaštitom naših zaposlenika.

Informacije o servisu i narudžbama

Informacije o servisu i narudžbama
 • Naši su servisni timovi i dalje dežurni kada je riječ aktivnostima povezanim sa sigurnosnim održavanjem i rješavanjem problema na sustavima dizala i pokretnih stepenica kako bismo vam osigurali dostupnost vaših sustava. Sve usluge hitnih poziva i dalje rade i potpuno su funkcionalne.
 • Molimo vas da i dalje telefonski prijavljujete probleme ili u skladu s dogovorenim postupkom u svakom pojedinačnom slučaju.
 • Postojeće ili nedavne narudžbe za popravak, kao i predstojeće narudžbe u bliskoj budućnosti mogu se sukladno tomu izvršiti, jer na zalihama imamo uobičajene rezervne dijelove za sustave ugovornih korisnika.
 • Pojedinačno ćemo obavijestiti sve svoje korisnike u regijama pod karantenom (npr. kako bismo raspravili o mogućnostima za osiguravanje hitnog spašavanja itd.). Ako niste primili informacije, obratite se odgovarajućim podružnicama.

Kako u ovom trenutku možete pružiti podršku našim servisnim tehničarima

Sigurnost na prvom mjestu!

Imajte na umu da se naši servisni tehničari u ovom trenutku pažljivo drže propisa u pogledu higijene i sigurnosti na radnom mjestu te ih u većoj mjeri samostalno primjenjuju. Nijedna aktivnost nije tako hitna da se ne bi mogla izvesti na siguran način.

Potvrde o radovima

Pri potvrđivanju izvješća o radovima na mobilnom uređaju posebno pripazite na higijenu ruku i razmak te pokušajte postupak izvršiti bez kontakta s našim zaposlenicima.

Upozoravanje o opasnostima

U slučaju da su vam potrebne usluge na izloženim lokacijama (zdravstvene ustanove, starački domovi itd.), zahtijevamo da obavijestite naše osoblje o svim novim sigurnosnim propisima te im po potrebi pružite osobe za pratnju ili zaštitnu opremu.

Čistoća instalacija

Također je u interesu putnika da se pobrinete da su vaši sustavi pažljivo očišćeni – ne samo dizala nego i tipke za kontrolu dizala te površina rukohvata pokretnih stepenica.

Bez izravnog kontakta

Naši su tehničari upućeni da strogo izbjegavaju svaki međuljudski kontakt. Molimo vas da ne zamjerite našem osoblju zbog toga što održavaju razmak te izbjegavaju rukovanje i čavrljanje. Molimo vas da ni vi to ne radite.

Hvala vam!

Željeli bismo vam zahvaliti na podršci uime svih servisnih tehničara društva thyssenkrupp Elevator.

Novi projekti instalacije i modernizacije

Novi projekti instalacije i modernizacije
 • Postojeće projekte instalacije i modernizacije ili one koji su u tijeku osiguravaju izvođači. Korisnici će biti obaviješteni ako, na primjer, dođe do neizbježnih kašnjenja u isporuci zbog graničnih kontrola. Međutim, zahtijevamo da nas obavijestite o otkazivanju ili odgađanju datuma sastavljanja.
 • Društvo thyssenkrupp Elevator većinu svojih sustava dizala za europsko tržište proizvodi u Europi. Iako su naše tvornice u Njemačkoj i Španjolskoj također zahvaćene izazovima koje predstavlja širenje koronavirusa, kolege u proizvodnim postrojenjima poduzimaju sve što mogu da održe neometani lanac opskrbe. Isporuke se stoga nastavljaju.
 • Možete biti sigurni da ćemo radove obaviti u skladu s ugovorom ako se na gradilištima poštuju higijenski i sigurnosni uvjeti te ako ne postoji opasnost za naše zaposlenike. Ako se zbog obveznih službenih naredbi onemogući pristup gradilištu, molimo vas da nas o tome obavijestite što je prije moguće.

Podružnice, administracija i planirani sastanci s korisnicima

Podružnice, administracija i planirani sastanci s korisnicima
 • Sve lokacije društva thyssenkrupp Elevator i dalje rade, ali s ograničenim brojem osoblja. Stoga vas molimo za razumijevanje zbog činjenice da nenajavljeni posjeti nisu mogući i da osobama koje nisu zaposlenici društva nije dopušten ulazak.
 • U svrhu zaštite njihova zdravlja i u skladu s preporukama državnih tijela naše će uredsko osoblje raditi od kuće kad god je to moguće. Posjedujemo odgovarajuću infrastrukturu za rad na daljinu, uključujući digitalne radne postupke, što znači da vam je naša korisnička služba za prodaju i administraciju dostupna gotovo bez ograničenja (uz iznimku telefaksa).
 • Sve usluge hitnih poziva i dalje rade i potpuno su funkcionalne.
 • Također vam i dalje bez poteškoća možemo pružiti potrebne dokumente (potvrde o radovima, račune itd.) u digitalnom obliku. Ako se još uvijek niste digitalizirali, obratite nam se (s relevantnim podacima o korisniku ili kontaktnim podacima) na e-adresu info.tkehr@thyssenkrupp.com.
 • Sa zadovoljstvom vam možemo ponuditi digitalnu alternativu sastancima za savjetovanje s našim prodajnim osobljem. Naši su zaposlenici dobro opremljeni u pogledu digitalne komunikacije i mogu organizirati virtualne sastanke s pomoću programa Skype for Business.

Čuvajte se i pazite na zdravlje!

Na vrh
Sva prava pridržana 2020 © thyssenkrupp Elevator
Podaci o tvrtki|Pravna pitanja|