ITS Internacionalni tehnički servis

ITS - usluga kakvu ne možete naći nigdje drugdje

Efikasan. Napredan. Jedinstven.

thyssenkrupp Elevator diče se izvanrednom uslugom - iz dana u dan, svakoga sata. Svaki od naših servisnih tehničara može iskoristiti stručnost i sposobnost naše ITS (Internacionalni tehnički servis) mreže koja ujedinjuje znanje i iskustvo svih naših stručnjaka diljem svijeta. Od tehničkih znanja kako do nabavke rezervnih dijelova, ITS potpora je ono što naš servis čini globalno jedinstvenim. No, ne samo za thyssenkrupp dizala. Naši ITS servisni tehničari su stručnjaci za dizala drugih proizvođača.

Znamo s dizalima.

ITS-ova glavna uloga je osigurati upoznatost thyssenkrupp servisnih tehničara sa svim sustavima dizala. Naši su tehničari kontinuirano trenirani, tako da su uvijek vješti u recentnim tehnologijama te mogu brzo riješiti sve vrste tehničkih problema.

Mi pojednostavljujemo stvari.

Nudimo punu uslugu svim velikim proizvođačima dizala. Možete računati s nama u pružanju vrhunske potpore svake vrste za različite sustave dizala. Kod nas možete naći sve na jednom mjestu.

Uvijek radimo brzo te po potrebi brzo.

Zahvaljujući ITS mrežnoj infrastrukturi, thyssenkrupp tehničari konstantno obnavljaju vlastito znanje vezano uz opremu konkurenata te se upoznaju s posljednjim tehničkim informacijama.

Koristimo vrhunske alate.

Dijagnostički alati razvijeni sa strane ITS-a omogućavaju našim tehničarima riješiti tehničke probleme brzo. Zahvaljujući vrhunskom softveru proizvedenom unutar kompanije, thyssenkrupp tehničari se s lakoćom mogu suočiti s kontrolnim sustavima drugih proizvođača.

Uvijek spremni na akciju.

Dizala su u pokretu 24 h na dan, 7 dana u tjednu. Dakle, biti sposoban osloniti se na servisni tim dostupan u bilo koje vrijeme, velika je prednost. Ukoliko je potrebno, ITS inženjeri će doći k vama ukloniti problem zajedno s lokalnim servisnim tehničarima.

Provodimo brzu zamjenu.

ITS nema samo veliku zalihu zamjenskih dijelova svih vodećih proizvođača, on se također diči timom vrhunski kvalificiranih tehničara za popravke. Od nabavke rijetkih originalnih dijelova do dostavljanja krucijalnih zamjenskih komponenti preko noći - osposobit ćemo vaše dizalo i pokrenuti ga ponovo u bilo koje vrijeme.

Posjetite naše ITS jedinice.

Pozivamo Vas u posjet jednom od naših jedinstvenih ITS jedinica kako bi posvjedočili izvanrednom servisu za dizala drugih proizvođača iz prve ruke.

Na vrh
Sva prava pridržana 2018 © thyssenkrupp Elevator
Podaci o tvrtki|Pravna pitanja|